Dragskott tippar fredagens matcher i HockeyAllsvenskan
  • Hem
  • Dragskott
  • Dragskott tippar fredagens matcher i HockeyAllsvenskan
Dragskott tippar fredagens matcher i HockeyAllsvenskan

Dragskott tippar fredagens matcher i HockeyAllsvenskan

Spela på allsvenska matcher hos Yobetit.

***

Södertälje - Bik Karlskoga
1: 2.86
X: 4.2
2: 1.91

Matchtips: X.

En väldigt oviss match. Södertälje - som kan ståta med fem vinster på de sex senaste matcherna - är inne i en riktigt bra period. Bik Karlskoga blir en tuff utmaning. Inte minst med tanke på att värmlänningarna har 2-0 i inbördes möten och gjort en betydligt bättre säsong än SSK hittills. Bik är dock formsvaga och Södertälje besitter en väldigt hög grundkapacitet. Känslan är att SSK får med sig minst en poäng, trots att Bik Karlskoga är ett bra bortalag.

***

Mora - AIK
1: 1.77
X: 4.1
2: 3.33

Matchtips: 1.

Sexpoängsmatch i bottenstriden. Mora har visserligen två nederlag på de tre senaste matcherna, men är på rätt väg i och med bortavinsten mot Bik Karlskoga nu senast. AIK - med sju (!) raka förluster - har hamnat i en prekär situation. Gnaget har å andra sidan 2-0 i inbördes möten och ska på intet sätt räknas bort. AIK är dock oerhört bortasvaga och MIK har numera - med en del spännande förstärkningar - ett lag med en väldigt hög kapacitet. Tipset utgörs av att Mora styr upp det här.

***

Västervik - Björklöven
1: 3.05
X2: 1.27

Matchtips: 2.

Västervik jagar revansch efter två torskar på de tre senaste matcherna. Björklöven blir ett kraftprov. Västerbottningarna kan ståta med sex vinster i följd och har i grunden ett betydligt bättre lag. Faktum är emellertid att VIK har vunnit ett av två möten lagen emellan den här säsongen och det är upplagt för en jämn tillställning. Tipset är dock att Björklöven blir för svåra den här gången. Delvis med tanke på gästernas starka målvaktsspel.

***

Karlskrona - Tingsryd
1: 1.62
X2: 2

Matchtips: X.

Prestigematch i Blekinge. Karlskrona föll förvisso nu senast borta mot Vita Hästen, men har trots allt tagit nio poäng på de fyra senaste matcherna. Tingsryd har dessutom förlorat tre av de fyra senaste matcherna. KHK är dessutom ett rätt så bra hemmalag. Taif har emellertid 2-0 i inbördes möten och det är upplagt för en rysare i NKT Arena. Känslan är att matchen inte avgörs redan under ordinarie speltid.

***

Samtliga odds är tagna från Yobetit. Alla nya spelare hos Yobetit får en bonus på 150% upp till 1500 kr.

Detta är ett samarbete med Yobetit.

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget