Dragskott tippar fredagens matcher i HockeyAllsvenskan
  • Hem
  • Dragskott
  • Dragskott tippar fredagens matcher i HockeyAllsvenskan
Dragskott tippar fredagens matcher i HockeyAllsvenskan

Bild från Bildbyrån

Dragskott tippar fredagens matcher i HockeyAllsvenskan

Spela på allsvenska matcher hos Yobetit.

***

Modo - Almtuna
1: 1.2
X2: 3.55

Matchtips: 1.

En måste-vinna-match för Modo. Mycket talar för att Öviksgänget styr upp det här. Modo föll förvisso nu senast, men det var mot namnkunniga Timrå och fem vinster på de sex senaste matcherna är ett starkt facit. Almtuna är dessutom väldigt formsvaga (fyra nederlag i följd). Ais vann visserligen det senaste mötet lagen emellan, men den matchen spelades på hemmaplan och Uppsala-gänget är grymt bortasvaga. Hemmastarka Modo - som i grunden har ett betydligt bättre lag - lär inte tappa en enda poäng på fredagskvällen.

***

Timrå - Västerås
1: 1.45
X2: 2.35

Matchtips: X.

En tämligen oviss sammandrabbning. Timrå - med två raka trepoängare i bagaget - är på stark uppgång. Västerås har mycket att jobba på efter tre raka förluster. Det står 1-1 i inbördes möten och är upplagt för en rysare. Tik är ett bra hemmalag, men VIK är bortastarka och känslan är att matchen inte avgörs redan under ordinarie speltid.

***

Björklöven - Bik Karlskoga
1: 1.45
X2: 2.35

Matchtips: 1.

Sexpoängsmatch i toppstriden. Ovisst var ordet. Björklöven är mycket formstarka (fyra trepoängare i följd). Bik Karlskoga - som kan stoltsera med fyra vinster i rad - är också heta. Värmlänningarna är dessutom bortastarka. Västerbottningarna är å andra sidan HockeyAllsvenskans bästa hemmalag. Lägg därtill att Björklöven har 2-0 i inbördes möten. Tipset utgörs av att Björklöven vinner redan under ordinarie speltid. Mycket tack vare lagets vassa målvaktsspel.

***

Samtliga odds är tagna från Yobetit. Alla nya spelare hos Yobetit får en bonus på 150% upp till 1500 kr.

Detta är ett samarbete med Yobetit.

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget