• Hem
  • Dragskott
  • Dragskott rankar Hockeyettans tio bästa målvakter - plats 6-10
Dragskott rankar Hockeyettans tio bästa målvakter - plats 6-10

Foto: Petter Arvidson/Bildbyrån

Dragskott rankar Hockeyettans tio bästa målvakter - plats 6-10

6. Wictor Ragnewall, Troja/Ljungby

Smålänningarna har en tunnare målvaktsbesättning än förra säsongen, men Wictor Ragnewall är kvar sedan tidigare. En målvakt som stundtals har gjort det bra i HockeyAllsvenskan och tillför spetskompetens i Hockeyettan-sammanhang. Snudd på en topp fem-placering i den här rankingen.

7. Tobias Sandberg, Mariestad

Den 26-årige Huddinge-produkten är inne på sin fjärde raka säsong i Mariestad och har utvecklats till en riktig toppmålvakt i Hockeyettan under åren i Bois.

8. Isak Edman, Kallinge/Ronneby

Blekinge-klubben har något väldigt spännande på gång. Det beror inte minst på Isak Edmans fortsatta medverkan. Den storvuxne målvakten bidrar till att göra Kallinge/Ronneby till en vass AllEttan-kandidat, som kan bli ett av de vassaste Hockeyettan-lagen om allt klaffar för Krif.

9. Hugo Fagerblom, Skövde

Skaraborgarna har en högintressant målvaktsbesättning. Hugo Fagerblom är det näst starkaste kortet i Skövde på förhand. Den U16-landslagsmeriterade burväktaren håller hög Hockeyettan-klass. En målvakt som har levererat på den här nivån de senaste säsongerna och besitter en gedigen utvecklingspotential.

10. Anton Malmborg, Visby/Roma

Visby/Romas prestigevärvning. Halmstad gjorde succé förra säsongen. Det var Anton Malmborg i allra högsta grad delaktig i. En jättetalang, som mycket väl kan bli etablerad på en högre serienivå på sikt.