• Hem
  • Dragskott
  • Dragskott rankar Hockeyettans tio bästa forwards - plats 6-10
Dragskott rankar Hockeyettans tio bästa forwards - plats 6-10

Foto: Jesper Zerman/Bildbyrån

Dragskott rankar Hockeyettans tio bästa forwards - plats 6-10

6. Kristoff Kontos, Boden

Boden har fortsatt höga ambitioner och ett lagbygge som lär räcka långt. Kristoffer Kontos är en av värvningarna som sticker ut. Den storvuxne kanadensaren är en klasscenter på den här nivån, vilket han bevisade under tiden i Vimmerby.

7. Christian Blomqvist, Huddinge

Huddinge har något väldigt spännande på gång. Inte minst med tanke på värvningen av poängmaskinen Christian Blomqvist, som var en av Hockeyettans främsta forwardsprofiler förra säsongen.

8. Stefan Söder, Vallentuna

Vallentuna har gjort en högintressant satsning. Rutinerade Stefan Söder är en viktig pusselbit i sammanhanget. Den målfarlige forwarden, som närmast kommer från en sejour utomlands, har många fina säsonger i Hockeyettan på meritlistan och bidrar med spets.

9. Magnus Isaksson, Piteå

Den spelskicklige centern kör vidare i Piteå (åttonde raka säsongen). En riktig lirare, som även är stark i defensiven och har ledaregenskaper.

10. Henrik Thegel, Skövde

Rutinerade Henrik Thegel går in på fjärde raka säsongen i Skövde. En spelare med ett fantastiskt målsinne på den här nivån, som har en hel del erfarenhet från spel i HockeyAllsvenskan.