• Hem
  • Dragskott
  • Dragskott rankar de tio bästa nyförvärven inför Hockeyettan 2020/2021 så här långt
Dragskott rankar de tio bästa nyförvärven inför Hockeyettan 2020/2021 så här långt

Foto: Olle Wande/Bildbyrån

Dragskott rankar de tio bästa nyförvärven inför Hockeyettan 2020/2021 så här långt

Victor Andersson, Vallentuna

Vallentuna har gjort en högintressant satsning. Victor Andersson sticker ut mest i sammanhanget. En spelare som stundtals har gjort det bra i HockeyAllsvenskan och bidrar starkt till att göra VBK till en het AllEttan-kandidat.

Christian Blomqvist, Huddinge

På tal om den östra serien. Seriekonkurrenten Huddinge har också något väldigt spännande på gång. Inte minst med tanke på värvningen av poängmaskinen Christian Blomqvist, som var en av Hockeyettans främsta profiler den gångna säsongen.

Marcus Lindblom, Strömsbro

Strömsbro gjorde det väldigt bra som Hockeyettan-nykomlingar i fjol. Nu har Gävle-klubben - som satsar mycket på lokala förmågor - ett ännu bättre lag på gång. Marcus Lindblom är en riktig prestigevärvning.

Stefan Söder, Vallentuna

Ytterligare ett högklassigt nyförvärv i hårdsatsande VBK. Den målfarlige forwarden, som närmast kommer från en sejour utomlands, har många fina säsonger i Hockeyettan på meritlistan och bidrar med spets.

Anton Malmborg, Visby/Roma

Daniel Marmenlind - som hamnar i allsvenska Västervik - är ett tungt avbräck för gotlänningarna. Ersättaren är dock tämligen intressant. Anton Malmborg hade stor del i att Halmstad gjorde sensationellt bra ifrån sig i fjol och besitter kapaciteten för att etablera sig på en högre serienivå.

Måns Hansson, Troja/Ljungby

Troja/Ljungby har, en del tunga tapp till trots, ett intressant lagbygge på gång. Måns Hansson får ta en stor roll på backsidan med sitt höga "hockey-IQ".

Anton Tano, Boden

En av några starka Boden-värvningar. Teg gjorde det riktigt bra med små medel den gångna säsongen. Det hade Anton Tano stor del i.

Rasmus Sörgardt, Väsby

Väsby kan som bekant möjligtvis få en allsvensk plats, men än så länge har klubben Hockeyettan-status och på den nivån lär laget tillhöra toppskiktet om det blir spel där. Klubben har fått behålla många viktiga namn och nyförvärvet Rasmus Sörgardt - som lirade i HockeyAllsvenskan i fjol - utgör en back som bidrar med kvaliteter i såväl offensiven som defensiven.

Niclas Lehmann, Vallentuna

En av Vallentunas synnerligen vassa värvningar. Niclas Lehmann, som har levererat i många år, är en spelare med ett brett register på Hockeyettan-nivå.

Deivids Sarkanis, Kalix

Norrbottningarnas överraskande namnkunniga värvning. Den KHL-meriterade lettländaren blir spännande att följa på Hockeyettan-nivå.