Dragskott rankar de tio bästa nyförvärven inför HockeyAllsvenskan…
  • Hem
  • Dragskott
  • Dragskott rankar de tio bästa nyförvärven inför HockeyAllsvenskan 2020/2021 så här långt
Dragskott rankar de tio bästa nyförvärven inför HockeyAllsvenskan 2020/2021 så här långt

Foto: Jonas Ljungdahl/Bildbyrån

Dragskott rankar de tio bästa nyförvärven inför HockeyAllsvenskan 2020/2021 så här långt

1. Daniel Rahimi, Björklöven

Björklöven har ett högkaratigt lagbygge på gång och är en het SHL-kandidat. Daniel Rahimi sticker ut mest bland nyförvärven. En defensiv klippa med mycket pondus och rutin som utan tvivel håller för spel på en högre nivå.

2. Anton Holm, AIK

AIK jagar revansch efter förra säsongens motgångar. Satsningen är onekligen högintressant och mycket talar för att stockholmarna kommer vara ett lag för den övre tabellhalvan den här gången. Inte minst med tanke på värvningen av Anton Holm. En pjäs med det lilla extra framåt, som har levererat förr i Gnaget-sammanhang.

3. Brendan Mikkelson, Modo

Modo har åkt på många tunga avbräck, men även fått in en del bra namn. Brendan Mikkelson är mest intressant som läget är nu. Definitivt ingen "flashig" spelare sett till spelstilen, men kanadensaren har en solid defensiv, kryddat med ett vasst skott och besitter dessutom fina ledaregenskaper. Lär tillhöra en av seriens främsta backar.

4. Karl Johansson, Björklöven

Ytterligare en mycket vass Björklöven-värvning. I hans fall tack vare det breda offensiva registret. En spelare med ett högt "hockey-IQ", som mycket väl kan få fler chanser i SHL-sammanhang.

5. Jacob Johansson, Timrå

HockeyAllsvenskans hetaste målvaktsvärvning hittills. Jacob Johansson har stundtals gjort det bra på SHL-nivå och har stjärnstatus i allsvenska sammanhang.

6. Fredric Weigel, AIK

En av AIK:s prestigevärvningar. Den kreative forwarden är tillbaka i Stockholmsgänget. En genuin artist, som har bevisat mycket i HockeyAllsvenskan tidigare.

7. Daniel Norbe, Björklöven

Björklöven lär ha HockeyAllsvenskans vassaste backbesättning den kommande säsongen. Det har Daniel Norbe del i. En spelare som varit hyfsad i SHL-sammanhang och är en offensiv spjutspets på allsvensk nivå.

8. Nikolai Belov, Almtuna

Backklippan med KHL-meriterna - som avslutade den gångna säsongen i Modo - är redan tillbaka i Almtuna. En av seriens bästa defensiva backar. Nikolai Belov får dra ett enormt tungt lass i Uppsala-laget.

9. Amil Krupic, AIK

En av HockeyAllsvenskans största positiva överraskningar i fjol. Snacka om en spelare som tog nästa steg i utvecklingen med sin fenomenala offensiv. Kan mycket väl bli etablerad på en högre nivå på sikt.

10. Jesper Dahlroth, Modo

Norrbottningen - som har varit med om SHL-avancemang med både Timrå och Oskarshamn tidigare i karriären - jagar ytterligare ett avancemang till högstaligan. En gedigen tvåvägsback, med fokus på den stabila defensiven.

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget