Dragskott rankar de fem bästa nyförvärven i HockeyAllsvenskan den här…
  • Hem
  • Dragskott
  • Dragskott rankar de fem bästa nyförvärven i HockeyAllsvenskan den här säsongen hittills
Dragskott rankar de fem bästa nyförvärven i HockeyAllsvenskan den här säsongen hittills

Bild från Bildbyrån

Dragskott rankar de fem bästa nyförvärven i HockeyAllsvenskan den här säsongen hittills

1. Jonathan Dahlén, Timrå

Långtidslånet från San Jose Sharks organisation har varit ännu bättre än väntat i Timrå-återkomsten så här långt. Artisten har tokdominerat och kan stoltsera med ett poängsnitt som överstiger två (!) pinnar per match.

2. Joe Cannata, Björklöven

Björklöven går som tåget och har fortfarande inte förlorat. Mycket tack vare Joe Cannata, som visat prov på en imponerande stabilitet och hög högstanivå. HockeyAllsvenskans största målvaktsprofil som läget är nu.

3. Alexander Deilert, Björklöven

På tal om Björklöven. Den rutinerade backen med det fina "bollsinnet" har onekligen - med råge - levt upp till de högt ställda förväntningarna i Västerbottenslaget hittills. En offensiv gigant.

4. Albin Lundin, Timrå

Tvåvägspjäsen har fått förtroendet att centra Jonathan Dahléns kedja. En chans som han har förvaltat minst sagt väl. Fullständigt briljant över hela banan.

5. Jens Lööke, Timrå

Ytterligare en spelare i Jonathan Dahléns superkedja. Brynäs-bekantingen har varit en alldeles utmärkt tredjelänk i den kedjan och bevisat att han besitter kvaliteter för att ha goda möjligheter att få fler chanser på en högre serienivå.

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget