Dragskott rankar de tio bästa backarna i HockeyAllsvenskan - plats 1-5
  • Hem
  • Dragskott
  • Dragskott rankar de tio bästa backarna i HockeyAllsvenskan - plats 1-5
Dragskott rankar de tio bästa backarna i HockeyAllsvenskan - plats 1-5

Foto: Jonas Ljungdahl/Bildbyrån

Dragskott rankar de tio bästa backarna i HockeyAllsvenskan - plats 1-5

1. Daniel Rahimi, Björklöven

Björklöven är den hetaste SHL-kandidaten som läget är nu. Välmeriterade Daniel Rahimi sticker ut mest av nyförvärven på förhand. Snacka om en prestigevärvning. En defensiv gigant på den här nivån med mycket karaktär och rutin.

2. Brendan Mikkelson, Modo

Modo har åkt på många tunga avbräck, men även fått in en hel del starka namn. Brendan Mikkelson utgör ett av de mest intressanta tillskotten. Definitivt ingen "flashig" spelare sett till spelstilen, men 33-åringen har en solid defensiv, kryddat med ett vasst skott och besitter dessutom fina ledaregenskaper.

3. Karl Johansson, Björklöven

Ytterligare en av Björklövens alla klassvärvningar. Alla som följde Karl Johansson under tiden i Oskarshamn vet vilken enorm kapacitet 27-åringen besitter.

4. Oscar von Sivers, Södertälje

Den rutinerade pjäsen med SHL-erfarenheten - som har bytt efternamn - är tillbaka i svensk hockey efter en längre sejour utomlands. En back som lär få en stor roll i ett Södertälje som har något spännande på gång. Har verktygen för att vara en av seriens främsta tvåvägsbackar.

5. Amil Krupic, AIK

En av många vassa AIK-värvningar. Amil Krupic fick det stora genombrottet på allsvensk nivå i fjol genom att vara fullständigt eminent i Kristianstad. En tvåvägsback (som i första hand har offensiva skills) i en bra ålder.

Läs även:

Plats 6-10

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget