Dragskott rankar de fem bästa nyförvärven i SHL den här säsongen…
  • Hem
  • Dragskott
  • Dragskott rankar de fem bästa nyförvärven i SHL den här säsongen hittills
Dragskott rankar de fem bästa nyförvärven i SHL den här säsongen hittills

Bild från Bildbyrån

Dragskott rankar de fem bästa nyförvärven i SHL den här säsongen hittills

1. Dennis Everberg, Rögle

Rögle gjorde en högintressant satsning inför den här säsongen och Dennis Everberg var dragloket i sammanhanget. Den kreative liraren har levt upp till förväntningarna hittills och varit en offensiv gigant. Inblandad i många viktiga mål i serieledande Rögle.

2. Tyler Kelleher, Oskarshamn

Oskarshamn har - rent helhetsmässigt - varit bättre än vad de flesta hade väntat sig så här långt. Det har Tyler Kelleher stor del i. Artisten med den underhållande spelstilen har stundtals dominerat. Nu är han ingen "doldis" längre.

3. Jonathon Blum, Färjestad

Färjestad tappade några tämligen vassa backpjäser inför den här säsongen. Jonathon Blum har visat sig fylla en av luckorna hittills. Det faktum att han snittat en pinne per match imponerar.

4. Jonas Ahnelöv, Leksand

Den rutinerade backen - som inte direkt var någon jätte i Rögle i fjol - har fått något av en nytändning i Leksand. Jonas Ahnelöv har fått en ny offensiv dimension i sitt spel och varit en riktig härförare i SHL-nykomlingarna.

5. Christoffer Rifalk, Rögle

Visst - Rögle-målvakten har bara vaktat kassen i tre SHL-matcher, men förtjänar ändå att nämnas i det här sammanhanget. RBK har inte förlorat någon match med Rifalk i kassen och norrbottningen har varit imponerande stabil i allmänhet. En av två jättevassa Rögle-målvakter.

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget