• Hem
 • Betfair Spelbörs nya odds bonus - 500 kronor som ett riskfritt spel
Betfair spelbors odds bonus 500 kronor
Artikel

Betfair Spelbörs nya odds bonus - 500 kronor som ett riskfritt spel

24 juli 2023

Betfair Exchange går på offensiven avseende oddsbonusen. Just nu erbjuds alla nya kunder uppemot 500 kronor totalt (100 kronor per vecka i fem veckor) som ett riskfritt spel.

Världens bästa spelbörs

Betfair Spelbörs

Testa gratis - uppemot 500 kronor tillbaka i kontanter

Betfair Exchange är inte bara en stor spelbörs, utan till och med världens största. En spelbörs som ger oanade möjligheter för alla bettingfanatiker som vill ha höga odds, samtidigt som spelutbudet är på en bra nivå.


En av de bästa oddsbonusarna i Sverige just nu

Betfair Spelbörs har tidigare delat ut en bra odds bonus till nya kunder. Problemet har varit att bonussumman bara låg på 100 kronor. Nu har Betfair Exchange åtgärdat den bristen med råge.

Glöm inte att uppge den nya bonuskoden

Den nya oddsbonusen utgörs av ett riskfritt spel på uppemot 500 kronor. Förutsättningen är att man spelar för minst 100 kronor per vecka i fem veckor för att få ta del av hela bettingbonusen.

Noterbart är att det finns en bonuskod (ZSENLR) - som alltså måste uppges i samband med att välkomstbonusen inkasseras - med i bilden.

En annan viktig detalj är att du enbart kan sätta in pengar med Trustly, bankkort och PayPal om du ska kunna få insättningsbonusen.

  Betfair Spelbörs om vad som gäller rent konkret

  Citat från Betfair Exchanges hemsida:

  "Om du gör en nettoförlust (d.v.s. dina totala förluster är större än dina totala vinster) någon av de första 5 veckorna efter att du öppnat ditt konto, får du en återbetalning av dina nettoförluster upp till maximalt 100 kr.
  Veckor löper måndag till söndag (midnatt till midnatt GMT) Om du till exempel registrerar dig en torsdag, kommer vecka 1 att vara torsdag till söndag den veckan.
  Om du går med vinst under en vecka, betalas ingen belöning ut.
  Förluster som är större än 100 kr under en vecka återbetalas inte och kan inte överföras till nästa vecka"

  Dela inlägg

  Kommentera