• Afterice
  • Vita Hästens segersvit bruten - förlust mot Västerås
Vita Hästens segersvit bruten - förlust mot Västerås

Bild från Bildbyrån

Vita Hästen åkte till Västerås med sex raka segrar i HockeyAllsvenskan, men ikväll tog det stopp! Hemmalaget vann med 3-2 och bröt Vita Hästens fina svit.

Det blev en tuff match för Vita Hästen under fredagskvällen när man var på besök i Västerås. Hemmalaget tog ledningen genom Lukas Zetterberg när man fick spela matchens första powerplay. I mitten på andra perioden kom utökningen, kort efter att Anton Johansson kommit in igen från utvisningsbåset.

Vita Hästen fick kontakt efter att Jakob Stridsberg gjort sitt första mål för säsongen i slutet på mittenperioden.

2-1 inför sista och det dröjer drygt fyra minuter innan William Wikman gjorde 3-1 för Västerås som håller undan. Även fast Vita Hästen genom Linus Andersson får till en reducering, 3-2, så kommer man inte närmare än så.