• Hem
  • Afterice
  • Vita Hästen tog en stark seger mot BIK Karlskoga
Vita Hästen tog en stark seger mot BIK Karlskoga

Vita Hästen gör en bra hemmamatch mot BIK Karlskoga ikväll och lyckas efter en stark vändning i den tredje perioden vinna matchen. 4-1 efter ett sista mål i tom kasse från Marcus Eriksson.

Serietvåan BIK Karlskoga var på besök i Norrköping och kunde med endast en sekund kvar på den första perioden få in pucken när man spelade Powerplay.

Det följdes upp av en mållös period, även fast Vita Hästen hade flera fina och klara målchanser.

Mål skulle det däremot publik få se i den tredje perioden. Erik Borg med kvitteringen till 1-1 efter drygt fem minuter in på perioden. Sedan fullföljde man vändningen med två mål i boxplay och ett sista mål i tom kasse.

4-1 och matchen Vita Hästen gör är bra! Det är hårt jobb över hela banan och trots att man inte får in pucken på sina målchanser i början på matchen så fortsätter man kämpa och ger aldrig upp. Vilket lag, som kan gå väldigt långt denna säsong.

MATCHFAKTA: Vita Hästen - BIK Karlskoga
  • 0-1: Fredrik Forsberg (Nikola Pasic, Wilhelm Westlund)
  • 1-1: Erik Borg (Arvid Degerstedt, Jacob Spångberg)
  • 2-1: Kevin Elgestål
  • 3-1: Filip Cruseman
  • 4-1: Marcus Eriksson (Istvan Bartalis)