Vita Hästen behöver inget SHL-lån
Vita Hästen behöver inget SHL-lån

Bild från Bildbyrån

Vita Hästen behöver inget SHL-lån

LHC-lånet, Adam Ginning, väckte känslor när han anlände till Vita Hästen. Likadant blev det när det stod klart att han återvänder till LHC efter att ha tagit brons i JVM.

Inga konstigheter, tycker jag!

Vita Hästen fick bättre backuppsättning och LHC fick en spelare i matchform. Något både Vita Hästen och LHC tjänade på, såklart.

Men nu får man förhålla sig till den trupp man har och efter senaste matchen mot Södertälje SK så kan man väl säga att det är intressant. Dåligt att tappa så pass mycket i slutet på den matchen, men det finns något intressant i årets Vita Hästen.

Det lag man har idag visar att man kan. Därför behövs inga SHL-lån. Dessutom verkar skadelistan ljusna lite. Senast var Arvid Aronsson tillbaka på backsidan och till kvällens hemmamatch mot Karlskorna ska Jacob Spångberg finnas med igen efter att ha missat senaste matchen.

En spännande tid framöver där Vita Hästen har sju poäng ner till niondeplats. Därmed har man överraskat många. Även mig.

Och långsiktigt är det bäst om man ger sina egna spelare chansen än att låna in andra. För ett lån vet man aldrig hur länge det varar.

Med det sagt får vi se om Adam Ginning (Back, LHC) eller Viktor Lodin (Forward, Örebro) kommer tillbaka denna säsong, men om inte, så är det ingen panik.

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget