Vita Hästen avgjorde - med EN sekund kvar

Vita Hästen fick ett bra läge att på hemmaplan spela till sig lite utrymme till bottenlagen, men trots ledning två gånger om i matchen blev det till sist bara två poäng efter att Filip Cruseman avgjort med en sekund kvar på förlängningen.

Arvid Degerstedt såg till att Vita Hästen hamnade i ledning när han styrde in en puck som Anton Danielsson sköt in mot mål i början på den andra perioden efter en vunnen tekning i den offensiva zonen.

Men slarv i Powerplay såg till att gästernas Erik Santesson kunde kvittera till 1-1 i mitten på den tredje perioden. Vita Hästen tog dock revansch i PP lite senare när man tryckte in 2-1 genom Linus Andersson.

Men gästerna gjorde allt vad man kunde för att få in en kvittering och tvinga fram en förlängning. Målvakten plockades och en lös puck bakom Viktor Kokman som Kalle Miketinac hittar och 2-2 var ett faktum.

Det hela såg ut att gå mot straffar. Men med EN sekund kvar på förlängningen är Filip Cruseman framme och trycker dit sitt tredje mål för säsongen. Bonuspoäng till Vita Hästen som ikväll tar två, medan Kristianstad får vända hem med en.

I sin helhet ingen bra match från Vita Hästen, vilket är lite oroväckande inför framtiden. Måste prestera bättre. Speciellt på hemmaplan där man förväntar sig att laget ska känna sig trygga.