Storpublik väntar för Vita Hästen - i gratismatchen mot Tingsryd
  • Hem
  • Afterice
  • Storpublik väntar för Vita Hästen - i gratismatchen mot Tingsryd
Storpublik väntar för Vita Hästen - i gratismatchen mot Tingsryd

Storpublik väntar för Vita Hästen - i gratismatchen mot Tingsryd

Ikväll kan det mycket väl bli fullsatt i Himmelstalundshallen när Vita Hästen och Tingsryd gör upp. Det är nämligen gratismatch och intresset för att se matchen verkar stort.

Att Vita Hästen överraskat denna säsong och placerar sig på en sjätteplats i HockeyAllsvenskan bidrar givetvis till ett ökat intresse.

Och mycket står på spel. Både Tingsryd och Vita Hästen slåss om en Playoff-plats där hemmalaget inför matchen ikväll har 61 poäng, medan TAIF som är precis utanför Playoff i skrivande stund, på en niondeplats, har 52 poäng.

Beroende på hur det går ikväll kan det skilja allt mellan 6 till 12 poäng mellan lagen. Det sistnämnda ifall Vita Hästen lyckas vinna under ordinarie tid och ett sånt avstånd skulle kännas tryggt när grundserien börjar närma sig sitt slut.

En som inte spelar idag är Marcus Eriksson. Däremot är Viktor Lodin tillbaka på lån från Örebro Hockey. 20-åringen gjorde det bra när han var i Vita Hästen senast. Fem poäng på tio matcher då.

19:00 i Himmelstalundshallen ikväll. Bästa tipset är att komma i god tid, för att vara säker på en plats. Och om man inte vill chansa kan man köpa sin sittplats redan nu, för endast 25 kr. På så vis kan du själv bestämma vart du hamnar i arenan.

Isåfall köper du biljett HÄR!

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget