• Afterice
  • Karlskorna HK vände & vann mot Vita Hästen - fjärde raka segern
Karlskorna HK vände & vann mot Vita Hästen - fjärde raka segern

Bild från Bildbyrån

Det såg länge ljust ut för Vita Hästen som tog ledningen för andra gången i matchen i början på tredje perioden. Men Karlskrona HK vände och vann matchen med 3-2.

Vita Hästen fick en fin start på hemmamatchen mot Karlskorna när med ledde rättvist med 1-0 efter första perioden. Vita Hästen hade ytterligare en puck inne i mål, men efter videogranskning dömde man offside i målgården.

Istället Karlskrona med kvitteringen i den andra perioden. 19-årige Linus Cronholm stänkte dit den pucken. En period där KHK var det bättre laget och lämna som vinnare.

1-1 inför tredje och när Vita Hästen tidigt fick in 2-1 genom Istvan Bartalis såg det ljust ut för Vita Hästen. Men Karlskrona både kvittera och tog ledningen innan matchen var över och till sist fick man också lämna som segrare från Himmelstalundshallen i Norrköping.

En seger som innebär att man nu är uppe i fyra raka segrar och kliver upp på en fjärdeplats i tabellen. Vita Hästen tappar två placeringar och är nu på en niondeplats i HockeyAllsvenskan.