Veckans matcher - Omgång 5
Veckans matcher - Omgång 5

Bild från Bildbyrån

Veckans matcher - Omgång 5

Då var det dags att blicka fram mot en ny vecka med fler spännande matcher och intressanta storylines. Varje vecka väljer jag ut fem matcher att hålla ett extra öga på samt väljer mina vinnare i veckans alla matcher.

Thursday Night Thriller

Vi kickstartar omgång fem med en riktig rysare i Seattle. Seattle Seahawks tar emot gästande Los Angeles Rams i vad som kan bli veckans toppmatch. Tvåan och trean i NFC West möter varandra och de båda lagen har vunnit tre matcher och förlorat en efter fyra omgångar. Efter en vecka där Quarterbacken för Rams, Jared Goff, tangerade rekordet för flest lyckade passningar i en match förväntar vi oss mycket poäng. Matchen visas på så kallad "prime time TV" i USA och det är då man brukar säga att det största stjärnorna visar upp sig.

Mack Attack återser Oakland Raiders... i London

Superstjärnan Khalil Mack byttes bort till Chicago Bears förra sommaren efter flera år i Oakland Raiders. Sen dess har han inte fått chansen att möta sina forna lagkamrater, åtminstone inte på planen. Förrän nu. I helgen åker Chicago Bears och Oakland Raiders till London för en match då den defensiva superstjärnan Mack får chansen att för första gången ge sig på laget som dumpade honom förra sommaren.

En stenhård rivalitet

I divisionsmatcher brukar det ofta vara lite tuffare och hårdare stämning. En vinst betyder så mycket mer. Med det sagt finns det kanske inte någon divisionsmatch som har en sådan inpräglad rivalitet som matchen mellan Baltimore Ravens och Pittsburgh Steelers. Lagen möter varandra två gånger om året och räkna med att spelarna har dessa matcher inringade i kalendern. Det spelas aggressivare, det smäller hårdare och ropen på läktarna hörs tydligare. Detta är en match mellan två lag som kommer göra allt för att inte se sina rivaler fira när domaren blåst av matchen.

Toppmatch i Texas

Dallas Cowboys tar emot Green Bay Packers i en rafflande söndagsmatch. De båda lagen har börjat säsongen starkt och sitter båda på 3-1 efter fyra matcher. En Cowboys offensiv som verkar ha hittat rätt efter flera starka insatser av Quarterbacken Dak Prescott och storstjärnan Ezekiel Elliot möter en oerhört effektiv, organiserad och välspelande defensiv hos Green Bay.

Mayfield i Monday Night Football

Veckan avslutas med en intressant match mellan Cleveland Browns och obesegrade San Fransisco 49'ers. Efter en sommar där man lockat till sig många stjärnor, inte minst Odell Beckham Jr, har Browns ett stjärnspäckat lag på papper. Det har dock inte gått lika bra på planen och laget fick utstå hård kritik efter de tre första matcherna. Efter en säker seger över divisionsrivalen Baltimore Ravens går nu Baker Mayfield och hans Cleveland Browns in en match mot 49'ers med högt självförtroende. 49'ers har dock överraskat den här säsongen och är fortfarande obesegrade. På papper är deras lag inte lika fyllt med namnkunniga spelare. Laget har dock spelat otroligt bra som en grupp vilket har lett till att de efter fyra omgångar ligger etta i NFC West. Detta blir en oerhört spännande match som även får äran att avsluta omgång 5.

Veckans vinnare: Markerade i fetstil

Los Angeles Rams - Seattle Seahawks

Jacksonville Jaguars - Carolina Panthers

Arizona Cardinals - Cincinnati Bengals

Atlanta Falcons - Huston Texans

Tampa Bay Buccaneers - New Orleans Saints

Minnesota Vikings - New York Giants

Chicago Bears - Oakland Raiders

New York Jets - Philadelphia Eagles

Baltimore Ravens - Pittsburgh Steelers

Buffalo Bills - Tennessee Titans

New England Patriots - Washington Redskins

Denver Broncos - Los Angeles Chargers

Green Bay Packers - Dallas Cowboys

Indianapolis Colts - Kansas City Chiefs

Cleveland Browns - San Fransisco 49'ers
Dela inlägg

Kommentera blogginlägget