Fantasy Fokus - Omgång 5
Fantasy Fokus - Omgång 5

Bild från Bildbyrån

Fantasy Fokus - Omgång 5

Fantasy Fokus är mina tips inom fantasy football varje vecka. Jag ger dig tips på spelare utifrån tre kategorier, trade for, trade away, waiver adds.

Trade for

Damien Williams - Det går inte att gå fel i Kansas City Chiefs offensiv. Damien Williams är, när han är frisk, förmodligen deras startande running back. Williams må dela rollen med LeSean McCoy, men Williams förmåga att både springa och ta emot passningar gör honom otroligt attraktiv i de flesta ligor. Han har varit skadad både omgång 3 och 4, så det är ett perfekt tillfälle att byta till sig honom nu när hans värde är som lägst.

Joe Mixon - Efter hans långsamma start på säsongen har Mixon hittat tillbaka till formen från förra säsongen något. Mixon har dock fortfarande inte sprungit mer än 62 yards i en match hittills och det gör Mixon-ägare nervösa. Han är dock en självklar startspelare för ett Cincinnati Bengals som möter ett svagt Arizona Cardinals nästa vecka. Förvänta er säsongens bästa match för Mixon. Passa på att byta till er honom nu medan värdet är någorlunda lågt.

Stefon Diggs - Det har varit frustrerande att vara Diggs-ägare hittills på säsongen. Otur med matchupplägg och ett dåligt passningsspel har gjort att Diggs har varit osynlig så här långt in på säsongen. Han är dock en wide reciever i världsklass och vi kan inte förvänta oss något annat än att Minnesota Vikings kommer försöka sätta bollen i händerna på deras play makers mer. Vikings möter New York Giants i omgång 5, förvänta er att det blir Diggs-show. Byt till er honom nu när värdet är lågt.

Trade away

John Ross III - Är du en av alla dem som plockade upp John Ross efter hans två monsterveckor i början av säsongen? Då är det dags att göra sig av med honom. Efter en blek insats omgång 3 lämnade han matchen mot Steelers skadad i omgång 4. Det verkar inte vara någon allvarlig skada, men med Cincinnati Bengals superstjärna till wide reciever A.J Green påväg tillbaka kommer möjligheterna för Ross minska. Bengals möter Arizona Cardinals i vilket kan vara en bra vecka för John Ross, så byt bort honom nu innan hans värde minskar ännu mer.

Leonard Fournette - Jag förstår att detta kan låta galet efter en match där Fournette sprang med bollen 29 gånger för totalt 225 yards. Faktum är dock att han veckorna dessförinnan inte haft mer än 15 löpningar och 66 yards i en match. Fournette är visserligen delaktig i passningsspelet också vilket höjer hans värde. Det här är det optimala tillfället att byta bort honom och få något riktigt bra tillbaka. Förvänta er inte att denna prestation från Fournette upprepar sig. SELL HIGH.

Austin Ekeler - Ännu en som du bör byta bort för ett högt pris. Ekeler har varit fantastisk under början av säsongen. Det som talar emot honom är att Los Angeles Chargers stjärna till running back Melvin Gordon har kommit tillbaka till laget och förväntas ta över startrollen. Ekeler kommer fortsatt vara en del av offensiven men inte till samma grad som under säsongens fyra första matcher. Passa på att byta bort honom mot någon som faktiskt är en startspelare.

Waiver adds

Chris Herndon - New York Giants Tight End Chris Herndon är avstängd under säsongens fyra första matcher. Eftersom Jets hade sin bye week omgång 4 innebär det att de spelar sin fjärde match i helgen. Herndon är alltså inte tillgänglig förrän omgång 6. Passa på att ligga före kurvan och plocka upp honom nu. När han är tillbaka kommer han bli en av Sam Darnolds favoriter och förvänta er stor produktion särskilt när Jets närmar sig endzone.

Courtland Sutton - Ett måste i alla ligor. Sutton har börjat säsongen fantastiskt och i helgens match stod han för 62 yards och 2 touchdowns. Sutton ägs bara i 54% av alla ligor. Ett perfekt komplement som en Wide Reciever 2 eller flexspelare. Plocka upp honom nu innan det är för sent.

Jaylen Samuels - Det verkar alltmer som att James Conner inte äger springspelet i Pittsburgh på det sätt vi tidigare trott. Jaylen Samuel sprang i helgen med bollen 10 gånger för 26 yards och en touchdown. Det i sig är inte häpnadsväckande, men Samuels fångade hela 8 passningar för ytterliggare 57 yards. Samuels ägs bara i drygt 30% av ligor. Han är ingen Running Back 1, men kan absolut göra jobbet som en flexspelare eller när några av dina spelare har bye week eller möjlig skada.

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget