• Hem
  • SBK lanseras snart i Sverige - en av få nya bettingsidor de senaste åren
Sbk betting lanseras snart aven i Sverige
Artikel

SBK lanseras snart i Sverige - en av få nya bettingsidor de senaste åren

3 juni 2024

Det har inte direkt kryllat av nya bettingsidor med svensk licens de senaste åren. Nu är dock en ny bettingsajt på gång. Det handlar om SBK.

SBK blir ett synnerligen välkommet tillskott på bettingmarknaden

Betinia och X300 är exempel på ett par spelbolag som har gjort ambitiösa satsningar gällande sportbetting de senaste åren. Det är två riktigt bra aktörer i vår bok. Problemet är att det har tillkommit alldeles för få nya bettingsidor med svensk licens.

Det kommer SBK bidra till att ändra på. SBK - som redan finns i England - är en bettingsajt som bland annat har höga odds som en av spetsegenskaperna.

En fördel med den här satsningen är att det inte krävs en app för att spela (som är fallet i England), utan det kommer gå att spela via webbläsaren i mobilen, läsplattan eller datorn också om så önskas, vilket ger valfrihet.

Bettingexperten om SBK:s kommande svenska intåg
Magnus Persson

Magnus Persson

SBK Betting har starka ägare och lär göra en offensiv satsning. Vi kan bland annat - precis som i England - hoppas på en riktigt bra oddsbonus, ett stort utbud och inte minst höga odds. SBK:s Sverige-lansering är onekligen något att se fram emot och vi kommer rapportera direkt när det händer något på den fronten.

Dela inlägg

Kommentera