• Hem
 • Oddsmiljonen ger dig chansen att vinna EN MILJON varje dag
Odds miljonen betting comeon
Artikel

Oddsmiljonen ger dig chansen att vinna EN MILJON varje dag

12 december 2022

ComeOn är ett offensivt spelbolag som satsar på nya grepp. Det senaste består av Oddsmiljonen, som möjliggör en miljonvinst varje dag. Förutsättningen för att vinna en miljon är att man prickar in åtta rätt på samma kupong.

Oddsmiljonen - en underhållande spelform

100 % upp till 500 SEK som oddsbonus

Oddsmiljonen är ett klockrent komplement till traditionell betting. Du ska svara på åtta frågor som har med fotboll att göra och det är en miljon kronor per dygn i vinstpotten för den som lyckas få åtta rätt.


Bli belönad för dina fotbollskunskaper

Oddsmiljonen - som är ett nytt spelformat levererat av ComeOn - har gjort succé inledningsvis och engagerat samt berört många fotbollsintresserade. Chansen till miljonvinsten lockar många och spänningsfaktorn är hög.

Konceptet går ut på att man ska svara på åtta frågor som har en koppling till fotboll. Åtta rätt garanterar en miljon kronor i vinst och det kostar 30 kronor per spelomgång att vara med. Det är inte möjligt att göra någon form av garderingar och det här är inget poolspel, även fast det - i vissa avseenden - finns likheter.

Noterbart är att man kan få pengar från och med ett rätt. Fördelningen är enligt följande:

8 ✔️ 1000000 SEK
7 ✔️ 25000 SEK
6 ✔️ 1000 SEK
5 ✔️ 500 SEK
4 ✔️ 100 SEK
3 ✔️ 10 SEK
2 ✔️ 2,5 SEK
1 ✔️ 0,50 SEK

  Oddsmiljonen lanserades i samband med fotbolls-VM 2022, men tanken är att den här spelformen ska vara kvar även långsiktigt, så det är ingen brådska att börja spela.

  Så kommer du igång med Oddsmiljonen

  Sportbloggare ger dig en kort och koncis guide för hur du går tillväga med att börja spela på Oddsmiljonen.

  1

  Skapa ett konto hos ComeOn

  Du börjar med att registrera ett konto hos ComeOn. Gå via "Spela här". Allt sköts med verifieringsmetoden BankID. Hur smidigt som helst.

  2

  Sätt in minst 100 kronor

  Minimumbeloppet att sätta in hos ComeOn är 100 kronor. Du har ett antal bra betalningsmetoder att välja på. Trustly är en av de bästa i sammanhanget.

  3

  Välj Oddsmiljonen och aktivera

  Välj Oddsmiljonen och satsa 30 kronor. Därefter aktiverar du ditt spel.

  Dela inlägg

  Kommentera