Landslagskollen: "Hult och Seb Larsson imponerar"

Varje vecka tar vi tempen på den svenska landslagstruppen inför sommarens VM i Ryssland och går igenom vad de landslagsaktuella spelarna presterat under den gångna veckan.

• Målvakter:

Robin Olsen (FC Köpenhamn)
Speltid: 90 minuter
Kommentar: Olsen tog plats mellan stolparna när FC Köpenhamn körde över Randers med hela 5-1. Olsen fick släppa en boll från Nicolai Poulsen förbi sig i slutet av den första halvleken.

Karl-Johan Johnsson (Guingamp)
Kommentar: Johnsson stod hela matchen och höll nollan när Guingamp spelade 0-0 mot Caen.

Kristoffer Nordfeldt (Swansea)
Speltid: 0 minuter
Kommentar: Swansea fortsätter att plocka poäng, men i ligan är det Lukasz Fabianski som har Carlos Carvalhals förtroende och Kristoffer Nordfeldt får glatt finna sig i att ta plats på bänken.

Pontus Dahlberg (Watford, utlånad till IFK Göteborg)
Kommentar: Pontus Dahlberg missbedömde ett inlägg vilket ledde till baklängesmål när IFK Göteborg besegrade kinesiska Meizhou Miexian med 3-1 under träningslägret i Spanien.

• Försvarare:

Mikael Lustig (Celtic)
Kommentar: Mikael Lustig var tillbaka i startelvan och spelade hela matchen när Celtic slog ut Patrick Thistle i en 3-2-rysare där James Forrest gjorde hattrick.

Victor Nilsson Lindelöf (Manchester United)
Kommentar: "Vigge" blev kvar på bänken när Manchester United föll borta mot Newcastle.

Andreas Granqvist (Krasnodar)
Kommentar: Lagkapten Andreas Granqvist spelade hela matchen när Krasnodar körde över kinesiska Hebei Kina Fortune med 7-1 i en träningsmatch i Marbella.

Martin Olsson (Swansea)
Speltid: 59 minuter
Kommentar: Martin Olsson fick mycket utrymme att attackera längs sin vänsterkant mot Burnleys solida 4-4-2-uppställning. Byttes ut med en halvtimme kvar till förmån för Ayew.

Ludwig Augustinsson (Werder Bremen)
Kommentar: Augustinsson gjorde sitt första mål för Werder Bremen när han nickade in 1-0 mot Wolfsburg på en hörna efter fem minuter. Varnades.

Filip Helander (Bologna)
Kommentar: Satt på bänken när Bologna föll borta mot Inter.

Emil Krafth (Bologna)

Pontus Jansson (Leeds)
Kommentar: Gjorde en stadig insats med ett par viktiga nickrensningar. Hade dessutom en kraftfull nick som satte Blackman i Sheffield United-målet på prov, men kunde inte hindra Leeds från ännu en förlust.

Niklas Hult (AEK Aten)
Kommentar: Hult debuterade för AEK Aten och blev utsedd till matchens lirare i 1-0-segern mot Asteras Triplis.

Johan Larsson (Bröndby)
Kommentar: Lagkapten Johan Larsson fick högsta betyg av tidningen BT i Bröndbys 3-1-seger mot Lyngby. Varnad.

• Mittfältare:

Sebastian Larsson (Hull City)
Kommentar: Sebastian Larsson var planens bästa spelare när Hull tog en välbehövlig 2-0-seger mot Nottingham Forest. Larsson var kraftfull på det centrala mittfältet och spelade fram Wilson, när Hull tilldelades en straff, och låg dessutom bakom en gyllene målchans för Keane. Varnad, hans tionde gula kort, och nu avstängd i två matcher.

Albin Ekdal (Hamburg)
Speltid: 71 minuter
Kommentar: Startade på innermittfältet och blev utbytt efter 71 minuter när Dortmund vann med 2-0.