Tre poäng och häng på toppen

Fullsatt parken och en läktarkamp stod på spel. Första matchen med full publik efter 701 dagar bjöds på show och en rolig dag för oss IFK-supportrar.

Äntligen dags för publik och ny inmarsch låt som Markus Krunegård med Norrköpings symfoniorkester drog igång kvällen, en inramning som blev bättre än förväntat och gåshud och tårarna var svåra att hålla tillbaka.

Ny straffskytt - i Tottes frånvaro

Efter en avvaktande första kvart var det ändå IFK som skapade dem största chanserna och tog säg lätt förbi på Bajens höger kant. I den 16:e minuten var det dags för Levi att öppna målskyttet från elva meters punkten efter en straff situation där Mads Fenger rev ner Carl Björk. Även 2-0 Skulle komma innan halvtid i form av skyttekungen Samuel Adegbenro.

Kontrollerad matchbild där IFK bjuder på reduceringen

IFK kontrollerar i stort sätt andra halvleken trots att Bajen försöker ta sig längre fram. Tråkigt nog lyckas Linus Wahlqvist styra in Bajens 2-1 mål i 64:e minuten. En bortbjudning som kunde straffts sig hårdare. Men Sammy var inte färdig där utan ser till att näta i sista kvarten på en retur och fastställer resultatet som slutar i 3-1 till Norrköpings favör. Sammy befäster skytteligaledning med 14 mål och just nu kan inget stoppa vår anfallare från mål.