Spelarbetygen efter ÖSK hemma
Spelarbetygen efter ÖSK hemma

Bild från Bildbyrån

Spelarbetygen efter ÖSK hemma

Kanske inte IFK:s bästa 90 minuter men man lyckas ta tre poäng och tre mål framåt.
Kan man lyckas hålla tätt bakåt framöver så kan man börja se ljusare på framtiden.

Oscar Jansson 9
Oscar ser till att denna match lever och att nollan hålls. Visar varför han blev utvald till allsvenskans bästa målvakt. Oscars bästa match i IFK-tröjan. Man of the match!!

Linus Wahlqvist 8
Linus gör en av sina bästa säsonger och Janne borde ha ögonen på Linus. Lyckas turligt få med sig en assist. Men bjuder på snabba beslut och en ruggit fin fot.

Henrik Castegren 7
Vilket lyft "Henka" står för efter uppehållet. Stark på huvudet och vann nästan allt. Lyckades även knopa dit ett mål på hörna även där nåde man högst och nickade in 3-0.

Marco Lund 5
Ledsen att behöva ge Marco så lågt betyg. Men han har haft svårt att nå upp till en bra allsvensk nivå i år. Blir tyvärr bortgjord av Collander alldeles för ofta. Hoppas se lite mer smartness från Marco framöver.

Abdulrazak Ishaq 5
Samma här som Marco. Otroligt snabb och vass på mittplan men har det svårt med sista beslutet och blir tyvärr över sprungen allt för ofta i försvarsspelet.

Alexander "Frallan" Fransson 6
Gör det helt ok stundtals, tappar boll och slår lite fel bollar. Vi vet att "Frallan" har minst en nivå till. Får vi se det innan flyttlasset drar vidare?

Kristoffer Khazeni 4
Missar jättelägen och kladdar alldeles för mycket på boll. Kan mer och verkar trivas bättre som inhoppare ett tag till.

Viktor Agardius 4
Nja? Märks att Viktor kanske inte var riktigt redo för en start redan.

Jonathan Levi 8
Just nu trivs Levi med fotbollen och fotbollen med Levi. Allt går vi hans fötter. Bra leverans på fasta och hittar ytor om vartannat.

Totte Nyman 3
Nej!! oroväckande att Nyman kliver av efter 20min. Håller tummarna att det inte är något allvarligt.

Samuel Adegnbenro 8
Absolut kanske inte hans bästa match. MEN lyckas göra mål gång på gång, detta gör att hans betyg dras upp. SUPERVIKTIG för IFK just nu.

AVBYTARE:

Carl Björk 5
Alltid lätt att stirra sig blind på att han byter av Totte. Men försöker sig på samma jobb, men lyckas inte hitta ytor och har inte samma närvaro.

Ari Skulason 7
Nästan mål direkt efter inhopp på returen. Men har en närvaro och gör jobbet täcker alltid ytor och jobbar mycket utan boll.

/Pontus HammarkvistDela inlägg

Kommentera blogginlägget