Spelarbetygen efter Djurgården hemma

Kryss på Parken får ändå ses som ett bra resultat där IFK ställde till det för Djurgården. Ett IFK som kunde kontrollera och hålla tätt i andra halvlek och bud på

Spelarbetygen för kvällen:

Oscar Jansson 7
Kan inte hängas för målet. Står för flera fin aktioner på linjen och framförallt mot Bärkroths skott från vänster.

Marco Lund 7
Lite trevande mellan varven, men stark i duellspelet. Inte lika många misstag från dansken och mer beslutsam i sina ageranden.

Henrik Castegren 8

Bäst i backlinjen! Styr och ställer i linjen och försöker desperat få Agardius att stoppa Kalle från 1-0 medans han hamnar på efterkälken mot Findell. Utöver det håller "Henka" det rent bakåt.

Viktor Agardius 5

Nej tyvärr Viktor, inte den bästa matchen. Tappar fullständigt bor Kalle vid 1-0 och kommer inte in i denna intensiva matchen, utbytt inför andra halvlek.

Abdulrazaq Ishaq 8

Sätter stopp för Mange flertal gånger i defensiven, snabb som vanligt såklart och försöker få ett långsamt Peking att öka farten i spelet. Man of the match!

Alexander Fransson 7
En svagare första halvlek byggdes upp och den gamla "Alle" glimtade till. Det syntes stundtals vad Peking saknat stora delar av 2021. Vann andra bollar och hittade mer rätt med passningarna.

Maic Sema 6

En arbetshäst som den gode Maic är. Har det tufft men hittar till ett avslut som styrs bort.
Okej instats för att vara centralt och för dem få minuterna han har innanför västen i år.

Carl Björk 4

Han har haft sitt stora genombrott i år. Men kraven ställs högt ju längre tiden går. Svårt att komma till anfall och omkull sprungen stundtals.

Samuel Adegbenro 8
Skyttekungen gör det han ska, mål! Inte bara mål denna match, Sam är ytterst närvarande i spelet och får med sig mycket boll. Ser till att Peking kommer till vassa chanser och skapar på egen hand halvchanser

Christoffer "Totte" Nyman 6

Helt okej, en säsong som hackat en del för den förra skyttekungen. Vann inte mycket mot Djurgården försvaret.