Läget i truppen inför ÖSK hemma

Senast IFK gästade Örebro så slutade det med en fin 0-3 seger där Sammy stod för 2 mål och avgjorde matchen. Även Carl Björk fick göra sitt första mål för säsongen.

Efter 3-0 i senaste matchen hemma mot Östersund visade sig IFK var numret större än tabelljumbon. Både Totte Nyman och Jonathan Levi var tillbaka i målprotokollet.

Levi fortsatt stekhet
Senaste matchen borta mott MFF som kanske är den tuffaste bortamatchen för året lyckades snoka göra en gedigen insats där man är det bättre laget i första halvlek och framförallt dem första 20 minuter. Även denna gån är Levi stekhet och får bjuda på en assist i 95:e minuten.