Kaptenens sista match i IFK-tröjan?

Efter en tråkig jubileumssäsong där IFK Norrköping inte alls har lyckats komma i form så lyckades man i sista sparken för året att kvittera borta mot Svenska mästarna BK Häcken.

Min första spontana tanken "Vad ska jag egentligen skriva" och jag vet knappt nu heller. Det jag och vi vet är i vilket fall att IFK spelar allsvensk fotboll näst kommande år. Säsongen har haft mer dalar än toppar. I den avslutande matchen mot dem ny blivna svenska mästarna blev det fart direkt och chanser åt båda håll men denna gång var det dags för ett tidigt mål för Östgötarna signerat utav Lorent Shabani som börjat hitta formen. Man har bud på mer men hemmalaget skulle få till en kvittering innan Shabani slog till med sitt andra mål. Matchen står fortsatt och väger och IFK tappar ledningen precis innan halvlek.

Andra halvlek fortsätter i samma tempo och en kvart in tar Häcken ledningen med 3-2. Som många gånger under året har man tappat poäng i slutet utav matchen men denna gång var det annorlunda, den isländska stjärnan Arnor Sigurdsson lyckas få hål på Peter Abrahamsson i Häcken målet i form av ett skott utanför straff området.