IFK Norrköping föll hemma mot Sirius

Christoffer Nymans ledningsmål i första halvlek. I övrigt var det inte många fler glädjeämnen när IFK Norrköping föll i hemmamatchen mot IK Sirius. Sjätte raka hemmamatchen utan seger.

I minut 37 såg Christoffer Nyman till så att IFK Norrköping var i ledningen. En kortvarig sådan. För Sirius svarade snabbt genom en kvittering bara minuten senare.

Och det var ett Norrköping som tillät gästerna spela boll på sitt sätt och det straffade sig. För när Sirius fick komma högt upp och rulla boll, kom också utdelningen. 2-1 Sirius från Mohammed Saeid efter att Isak Pettersson inte lyckas styra bort bollen.

Känns emellanåt som att viljan i Norrköping saknas. I det stora hela känns det lojt och ingen som visar något tydligt kroppsspråk att man vill vända detta.

Norrköping är trea i Allsvenskan, men med en match mer spelad än både Sirius och Djurgården.