Dubbla mål från Nyman när Peking besegrade Östersund
  • Hem
  • IFK-nytt
  • Dubbla mål från Nyman när Peking besegrade Östersund
Dubbla mål från Nyman när Peking besegrade Östersund

Foto: Peter Holgersson / Bildbyrån

Dubbla mål från Nyman när Peking besegrade Östersund

Christoffer Nyman har haft stora skadeproblem denna säsong. Men mot Östersund slog han till med både sitt andra och tredje mål för säsongen. Segern blev Norrköpings efter 3-0.

Inget annat än seger mot Östersund var förväntningarna inför söndagens hemmamatch. Så blev det också. IFK Norrköping såg redan tidigt ut att vara det bättre laget på planen, men bjöd emellanåt Östersund på flera farliga målchanser.

Men sedan kom det. 1-0 efter 15 minuter. Viktige Christoffer Nyman var framme och petade in passningen från Samuel Adegbenro.

Matchen styrdes av Norrköping och det var också Peking som skulle sätta andra målet i matchen. Jonathan Levi med en retur efter en hörna. Pang, och 2-0.

I det stora hela en stabil insats, mot ett svagt Östersund.

Till sist 3-0. Christoffer Nyman med ännu ett enkelt mål, där inhoppare Kristoffer Khazeni stod för en fin assist.

Europaspel fortfarande långt borta

Tre viktiga poäng för att få lite häng på toppen, men fortfarande långt efter. Om man nu kan kalla sju poäng efter trean och fyran för långt efter.

Sexa i tabellen efter att Kalmar torskat mot Elfsborg. Annars är avståndet till AIK, Elfsborg och Hammarby oförändrat. Man knappa dock in på Djurgården och Malmö, som bägge två förlorade sina matcher i helgen.

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget