Zion Nybeck & Emil Andrae flyttas upp till A-laget
Zion Nybeck & Emil Andrae flyttas upp till A-laget

Bild från Bildbyrån

Zion Nybeck & Emil Andrae flyttas upp till A-laget

De båda talangerna Zion Nybeck och Emil Andrae har gjort succé i HV71 J20 och har fått prova på spel i A-laget under säsongen som gått. Nu belönas båda med A-lagskontrakt.

Zion har Alvesta SK som moderklubb och har den senaste säsongen gjort otroliga 66 poäng på 42 matcher i J20. Zion står noterad för 15 matcher i herrlaget och gjorde sitt första SHL-mål hemma mot Oskarshamn. Nu belönas han med A-lagskontrakt.

– En supertalang med en fantastisk fysik och ett härligt driv. En orädd spelare som tar för sig både i det offensiva och defensiva spelet. Det ska bli spännande att följa Zions utveckling, säger Johan Hult till klubbens hemsida.


F0 B4 E7 F8 5745 469 D 824 B 48 C64 F93 EC36

Emil Andrae under ishockeymatchen i SHL mellan HV71 och Luleå den 5 december 2019 i Jönköping.

Emil Andrae kommer från Västervik och har gjorde 38 poäng på 40 matcher i J20 och var den poängbästa backen i hela J20 SuperElit under grundserien. Nu belönas även han med ett A-lagskontrakt kommande säsong.

– En back med en otrolig kyla, spelförståelse och skridskoåkning. Har visat under de tiotalet matcher han spelat i herrlaget under hösten vilka fina verktyg han har för att bli en back på väldigt hög nivå.

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget