Tommy Samuelsson ny huvudtränare i HV71
Tommy Samuelsson ny huvudtränare i HV71

Bild från Bildbyrån

Tommy Samuelsson ny huvudtränare i HV71

Tommy Samuelsson tar över HV71, det meddelar nu klubben i ett pressmeddelande. Kontraktet med Tommy är skrivet på 2+1 år. Han ansluter från ZSC Lions där han varit assisterande tränare.

– Tommy är en av de mest rutinerade tränarna vi har i svensk hockey idag. Han har erfarenhet på många nivåer då han både vunnit SM-guld som tränare och spelat upp lag från HockeyAllsvenskan till SHL. Tommy har ett stort driv och är en genuin hockeymänniska, säger Johan Hult, sportchef i HV71 till klubbens hemsida.

Tommy Samuelsson ser fram emot att börja arbeta i HV71 en klubb som han flera gånger tidigare mött men då som tränare i motståndarlaget.

– Jag känner en enorm stolthet över att få komma till HV71. Jag har varit här många gånger som motståndare och alltid mottagits väl och med respekt. Vi har ett stort jobb framför oss med en utmaning jag ser fram emot. Trots det tuffa slutet för klubben är jag imponerad av hur snabbt organisationen jobbat trots att man är i ett slags sorgearbete. Det är också otroligt att se den uppbackning klubben får från fans och sponsorer, säger Tommy Samuelsson.

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget