"Jaget före laget" för HV71:s styrelse

Bild från Bildbyrån

"Jaget före laget" för HV71:s styrelse

När nu styrelsen i HV71 ser ut att inte ställa sina platser till förfogande så borde vi (nu över) 4000 medlemmar agera. Vi bör försöka att ge valberedningen full mandat att från blankt papper kunna tillsätta dom personer som tillsammans med ny tilltänkt ordförande Anders Wilander skall leda oss in i framtiden. Att man som styrelsemedlem efter detta fiasko till säsong inte väljer att ställa sina platser på spel är mycket anmärkningsvärt. Jag drar slutsatsen av detta att man inte känner sig delaktig i det som hänt.


BB190411 BB887

Anders Wilander (M), kommunstyrelsens ordförande i Tranås, poserar för ett porträtt vid järnvägsstationen i Tranås.

Man har i styrelsen helt har avskärmat sig från verkligheten och att man är livrädd för att en lämnad plats är en förlorad plats.

M a o "jaget före laget"

Om HV:s vilja och ambition om att snabbt ta sig tillbaks till finrummet skall ha någon som helst trovärdighet, så gäller det nu att gå från ord till handling. Det är här och nu medlemmar har sin viktigaste uppgift i klubbens historia. Att med starka påtryckningar få hela styrelsen att avgå. Vi måste nu ge valberedningen en möjlighet till en omstart som kortsiktigt tar oss tillbaks till SHL och långsiktigt nå målet som topp 4 i Sverige

Ett mål som vi misslyckats med 9 av de 10 senaste åren.