INFÖR: Leksand - HV71
INFÖR: Leksand - HV71

Bild från Bildbyrån

INFÖR: Leksand - HV71

Grundseriens sista omgång är här och för HV71 så står en hel del på spel. Betroende på kvällens resultat kan laget sluta på andraplats eller på sjätteplats, så tajt är det i toppen.

Omgång 52 i SHL säsongen 2019-20 kommer förmodligen många mest komma ihåg för att den spelades inför tomma läktare på grund av Coronaviruset. I skrivandets stund så vet vi heller inte hur det kommer bli med SHL-slutspelet. För HV:s del så står mycket på spel i kvällens match. Beroende på resultat så kan laget sluta påsmält ifrån enda andraplats till en sjätteplats i tabellen.

Hemmaplansfördel på spel

Det kommer säkert bli en spöklik känsla i Tegera Arena ikväll och en annorlunda känsla för spelarna. Men en viktig match för båda lagen där Leksand vill få med sig en bra känsla inför kvalserien och för HV71 så vill man säkerligen sluta på en topp fyra-placering i för slutspelet och därmed säkra en hemmaplansfördel.


31 E93 ED6 8 A4 C 4 B38 BF69 CEC368 C4 A468

Huga Alnefelt vaktar kassen i kvällens match.

TRIO NÄRA COMEBACK

Till kvällens match mot Leksand så ställer HV71 upp med samma lag som man hade mot Luleå senast enda skillnaden är att man låter Hugo Alnefelt vaktar kassen. Martin Thörnberg, Eric Martinsson och Christian Sandberg kommer inte spela kvällens match men där räknar Stephan Lundh med att trion är tillbaka på måndag igen.

E1783960 8 ECD 45 BB BF31 1 B13 A7 C0 DBCB

Christian Sandberg och Eric Martinsson nära comeback.

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget