Målvakten osäker på en fortsättning i Vita Hästen
Målvakten osäker på en fortsättning i Vita Hästen

Bild från Bildbyrån

Målvakten osäker på en fortsättning i Vita Hästen

Vita Hästen har sedan tidigare målvakten Oscar Masiello under kontrakt i ytterligare en säsong. Utöver honom har både Niklas Lundström och Viktor Kokman representerat klubben under den gångna säsongen.

Den sistnämnda är nu osäker på sin framtid i klubben.

– Jag hamnar i ett konstigt läge själv, utan att ha pratat med klubben. Men det är så jag har känt sedan säsongen tog slut. Jag hamnar lite i kläm där. Jag förstår om Hästen vill förlänga med Niklas – det vore inget konstigt alls, säger Viktor Kokman till Norrköpings Tidningar.

Något som däremot är klart är att Kokman kommer fortsätta spela hockey. Men om det blir i Vita Hästen finns inga svar på än.

– Vi får se helt enkelt. Jag kommer att spela hockey i alla fall. Var någonstans vet jag inte, säger han och lägger till:

– Det känns som att det kommer ta en längre tid innan alla klubbar har fått koll på det ekonomiska läget. Jag hoppas – oavsett om jag är kvar eller inte – att Hästen kan fortsätta med det som påbörjades i år. Det vore tråkigt om det blir ett brödgäng som åker och får stryk hela tiden. Speciellt med tanke på säsongen innan, då vi kom väldigt mycket sist.

27-åringen spelade 37 matcher i HockeyAllsvenskan under den gångna säsongen och landade på 89,8 i räddningsprocent.

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget