Stjärnvärvningen om storsatsningen: "Jag tycker att det är helt rätt.…
  • Hem
  • Dragskott
  • Stjärnvärvningen om storsatsningen: "Jag tycker att det är helt rätt. Färjestad har en god ekonomi"
Stjärnvärvningen om storsatsningen: "Jag tycker att det är helt rätt. Färjestad har en god ekonomi"

Foto: Simon Hastegård/Bildbyrån

Stjärnvärvningen om storsatsningen: "Jag tycker att det är helt rätt. Färjestad har en god ekonomi"

Färjestad har radat upp spetsvärvningar (exempelvis Marcus Nilsson, Mikael Wikstrand och Joakim Nygård). FBK har dessutom kvar många viktiga spelare från den gångna säsongens lagbygge.

Satsningen har gett upphov till en del avundsjuka på vissa håll och kanter, precis som exempelvis Luleås satsning lär göra - om Linus Omark ansluter, samtidigt som den där aviserade klasscentervärvningen blir verklighet.

Linus Johansson, tillika en annan stjärnvärvning i FBK, tycker att Värmlandsklubben går rätt väg och ger inte mycket för avundsjukan.

- Jag tycker att det är helt rätt. Färjestad har en god ekonomi. Det finns mycket som de gör väldigt gott i föreningen, och då tycker jag att varför ska man inte ha ett bra lag på papperet? säger Linus Johansson till Hockeynews.se.

Toppcentern räds inte konkurrenssituationen.

- Jag har läst också att det är många som kommer att vilja ha istid, att det kommer att gnällas om det inte blir att man får spela powerplay, bla bla bla. Men samtidigt, om man har den inställningen och om man inte blir totalt särbehandlad, att man får spela fyra minuter som toppspelare, för det håller aldrig i ett lag oavsett vad du gör, men då kanske man får förstå att nu har vi ett starkt lag på papperet. Vi vill trumma på med fyra kedjor, eller kanske tre ibland, och då får man kanske svälja att det inte blir Cehlarik-minuter för alla toppspelare i Färjestad, säger FBK-kuggen till Hockeynews.se.

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget