Dragskott utser veckans lag i SHL
Dragskott utser veckans lag i SHL

Foto: Bildbyrån (montage)

Dragskott utser veckans lag i SHL

Målvakt

Joe Cannata, Oskarshamn
Räddningsprocent: 95,45.

Amerikanen levererade i HockeyAllsvenskan med Björklöven och han har även presterat rejält i SHL med Oskarshamn hittills. Joe Cannata var en av härförarna den senaste veckan när IKO vann både mot Frölunda och Skellefteå.

***

Backar

Joel Persson, Växjö
Mål: 1. Assist: 3.

Den spelskicklige backens återkomst till Växjö har varit lyckad så här långt. Liraren var inblandad i fyra nya mål den aktuella veckan. Lysande nu senast när Lakers besegrade HV71.

Niklas Hansson, Rögle
Mål: 1. Assist: 1.

Rögle är återigen ett lag som utmanar de bästa i SHL den här säsongen. Niklas Hansson får ses som en av de viktigaste kuggarna på backfronten. Den Tre Kronor-meriterade allroundbacken var en av förgrundsfigurerna när skåningarna vann mot Färjestad.

***

Forwards

Oscar Sundh, Oskarshamn
Mål: 3. Assist: 0.

Rutinerade Oscar Sundh har kommit igång ordentligt på sistone och bevisat att han fortfarande håller god SHL-klass. Både i form av att vara en nyttig energispelare och en stark offensiv kraft. Matchvinnare när Oskarshamn lyckades betvinga Skellefteå och totalt tre baljor på två matcher.

Alexander Bergström, HV71
Mål: 1. Assist: 4.

HV71 har en bra vecka bakom sig rent helhetsmässigt - förlusten mot Växjö nu senast till trots. Alexander Bergström har varit mycket betydelsefull i offensiven. En del av den högintressanta kedjan med Linus Fröberg och Filip Sandberg i övrigt.

Richard Gynge, Växjö
Mål: 1. Assist: 1.

Den KHL-meriterade liraren underpresterade i fjol. Det har gått desto bättre den här säsongen så här långt med Robert Rosén vid sin sida. Riktigt bra när Växjö betvingade HV71.

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget