Dragskott utser veckans lag i HockeyAllsvenskan
Dragskott utser veckans lag i HockeyAllsvenskan

Foto: Bildbyrån (montage)

Dragskott utser veckans lag i HockeyAllsvenskan

Målvakt

Stefan Steen, Bik Karlskoga
Räddningsprocent: 100.

Den SHL-meriterade målvakten är på gång efter en tuff bra start i Bik Karlskoga. Det faktum att Stefan Steen höll nollan hemma mot Västervik säger en hel del.

***

Backar

Marcus Hardegård, Timrå
Mål: 0. Assist: 3.

Timrå fortsätter att rada upp trepoängare. Marcus Hardegård är en av många formstarka spelare i Tik-lägret. En klippa i såväl offensiven som defensiven.

Gustav Lindström, Almtuna
Mål: 0. Assist: 5.

NHL-lånet fortsätter att övertyga i Uppsala-laget. Gustav Lindström får ses som en av HockeyAllsvenskans bästa allroundbackar som läget är nu.

***

Forwards

Villiam Haag, Almtuna
Mål: 1. Assist: 4.

På tal om exempel på glödheta Almtuna-spelare. Underskattade Villiam Haag har en offensivt suverän vecka bakom sig. En härförare i hemmavinsten mot Vita Hästen, tillika en match där 27-åringen satte det matchvinnande målet och noterades för totalt fyra (!) poäng.

Alexander Lunsjö, Västerås
Mål: 3. Assist: 1.

Vinden har vänt för Västerås på allvar. Det har Alexander Lunsjö i allra högsta grad del i. Den 24-årige forwarden var en jätte i hemmavinsten mot Modo, där han svarade för tre fullträffar.

Henrik Björklund, Bik Karlskoga
Mål: 2. Assist: 2.

Rutinerade Henrik Björklund - som återvände till Bik inför den här säsongen - är bättre än någonsin. Faktum är att ingen annan spelare i HockeyAllsvenskan har gjort fler poäng än klassforwarden den här säsongen hittills. Det blev fyra nya poäng den senaste veckan. Inblandad i samtliga mål när Karlskoga-gänget hemmabetvingade Västervik.

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget