Dragskott utser veckans lag i HockeyAllsvenskan
Dragskott utser veckans lag i HockeyAllsvenskan

Bild från Bildbyrån

Dragskott utser veckans lag i HockeyAllsvenskan

Målvakt

Arvid Söderblom, Tingsryd
Räddningsprocent: 100.

Lånet från Frölunda har stor del i att Tingsryd fortfarande har realistiska möjligheter att ta sig till slutspelsserien med sitt fina spel den här säsongen. Arvid Söderblom höll nollan i sexpoängsmatchen mot Karlskrona - en batalj där han räddade 27 skott.

***

Backar

Simon Åkerström, Västerås
Mål: 1. Assist: 1.

Nyförvärvet har fått en fin start i sin nya klubb. Norrbottningen har visat prov på ett riktigt bra tvåvägsspel under sin tid i Västerås hittills.

Wilhelm Westlund, Bik Karlskoga
Mål: 1. Assist: 1.
Bik Karlskoga har varit enormt skickliga på att "vidareförädla" spelare i många år. Wilhelm Westlund utgör ett klockrent exempel i sammanhanget. En pjäs som har utvecklats till en genuin toppback i HockeyAllsvenskan den här säsongen och framför allt gjort det bra i offensiven. Det är troligt med spel på en högre serienivå nästa säsong för 24-åringen.

***

Forwards

Jonathan Dahlén, Timrå
Mål: 5. Assist: 1.
Kampen om segern i HockeyAllsvenskans poängliga är väldigt spännande inför slutomgångarna. Jonathan Dahlén - som toppar poängligan med en poängs marginal - har det bästa utgångsläget som läget är nu. En gigant när Timrå körde över Almtuna på hemmaplan.

Albin Lundin, Timrå
Mål: 2. Assist: 3.

Beträffande Jonathan Dahlén. Kedjekollegan Albin Lundin, tillika trean i HockeyAllsvenskans poängliga, är också inne i ett härligt stim. Fem poäng på två matcher den senaste veckan säger en hel del.

Morten Madsen, Timrå
Mål: 3. Assist: 1.

Timrå har en imponerande bred forwardsbesättning. Det är så många fler än spelarna i Jonathan Dahléns superkedja som kan kliva fram ordentligt. Inte minst Morten Madsen. Den SHL-meriterade forwarden har varit en offensiv jätte den senaste tiden.

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget