Dragskott tippar tisdagens matcher i HockeyAllsvenskan
  • Hem
  • Dragskott
  • Dragskott tippar tisdagens matcher i HockeyAllsvenskan
Dragskott tippar tisdagens matcher i HockeyAllsvenskan

Foto: Bildbyrån (montage)

Dragskott tippar tisdagens matcher i HockeyAllsvenskan

Västervik - Timrå

Matchtips: 2.

En lurig match att tippa. Västervik har håvat in fyra vinster i följd och är ett riktigt succélag även rent helhetsmässigt den här säsongen så här långt. Timrå blir ett kraftprov. Serieledarna kan ståta med fyra segrar på de fem senaste bataljerna och är obesegrade under ordinarie speltid i åtta tillställningar i följd. Det står 1-1 i inbördes möten och är upplagt för en rysare. Tipset utgörs av att Tik drar det längsta strået. Mycket till följd av lagets högklassiga forwardsbesättning.

***

Björklöven - Vita Hästen

Matchtips: 1.

Björklöven jagar revansch efter bortaförlusten mot Almtuna. Möjligheterna är goda. Västerbottningarna har inkasserat nio poäng på de fyra senaste matcherna och är ett ganska bra hemmalag. Vita Hästen har blandat och gett den senaste tiden. Björklöven har 2-0 i inbördes möten och i grunden ett bättre lag. Känslan är att Västerbottensgänget tar tre viktiga poäng i kampen om att befästa andraplatsen.

***

Mora - Modo

Matchtips: 2.

En väldigt oviss sammandrabbning. Mora - med fem förluster på de sex senaste matcherna - är inne i en tuff period. Modo, som har sju förluster på de åtta senaste matcherna, är också formsvaga. MIK har 2-0 i inbördes möten, men Öviksgänget har en grymt hög högstanivå och Mora är inte direkt något suveränt hemmalag. Tipset är att bortalaget styr upp det här.

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget