Dragskott tippar onsdagens matcher i HockeyAllsvenskan
  • Hem
  • Dragskott
  • Dragskott tippar onsdagens matcher i HockeyAllsvenskan
Dragskott tippar onsdagens matcher i HockeyAllsvenskan

Foto: Bildbyrån (montage)

Dragskott tippar onsdagens matcher i HockeyAllsvenskan

Tingsryd - Vita Hästen

Matchtips: 1.

En svårtippad batalj. Tingsryd är tämligen formstarka; fem vinster på de sju senaste matcherna och obesegrade under ordinarie speltid i samtliga dessa tillställningar imponerar. Vita Hästen jagar revansch efter två raka nederlag. Östgötarna är emellertid ett lag med en hög kapacitet och är dessutom bortastarka. Taif har å andra sidan 2-0 i inbördes möten och är ett rätt så bra hemmalag. Tipset utgörs av att Tingsryd drar det längsta strået.

***

Bik Karlskoga - Almtuna

Matchtips: 1.

Bik Karlskogas jakt på att utmana Timrå i kampen om seriesegern går vidare. Värmlänningarna kan ståta med elva (!) matcher i följd utan förlust under ordinarie speltid. Bik har dessutom vunnit en stor del av dessa matcher. Almtuna är att betrakta som en lurig motståndare. Uppsala-laget har förvisso fyra förluster på de fem senaste matcherna, men har gjort en bra säsong rent helhetsmässigt utifrån förutsättningarna. Det står 1-1 i inbördes möten och är upplagt för en jämn sammandrabbning. Bik Karlskoga är hemmastarka och känslan är att hemmaplansfördelen avgör den här gången.

***

Kristianstad - Timrå

Matchtips: 2.

Lagen möttes så sent som under tisdagen - på onsdag är det dags igen. Timrå vann komfortabelt nu senast och är uppe i sex vinster i följd. Tik är obesegrade mot Skåne-laget den här säsongen och är bortastarka. Tipset är att serieledarna vinner redan under ordinarie speltid igen. Delvis med tanke på lagets starka offensiv.

***

Väsby - Södertälje

Matchtips: 2.

Väsby tar nya tag efter sju förluster i följd. Nykomlingarna gjorde trots allt, stundtals, en riktigt bra match nu senast hemma mot Modo och fick med sig en pinne. Södertälje blir en enorm utmaning. SSK föll visserligen nu senast borta mot Timrå, men har fyra vinster på de fem senaste matcherna. Lägg därtill att Sportklubben kan ståta med 2-0 i inbördes möten. Tipset utgörs av att Södertälje inkasserar full pott. Mycket till följd av lagets stora defensiva övertag.

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget