Dragskott tippar lördagens matcher i HockeyAllsvenskan
  • Hem
  • Dragskott
  • Dragskott tippar lördagens matcher i HockeyAllsvenskan
Dragskott tippar lördagens matcher i HockeyAllsvenskan

Foto: Bildbyrån (montage)

Dragskott tippar lördagens matcher i HockeyAllsvenskan

Vita Hästen - Modo

Matchtips: 1.

En mycket oviss match. Vita Hästen har blandat och gett den senaste tiden. Modo har mycket att jobba på efter tre nederlag på de fyra senaste matcherna. Östgötarna har 2-1 i inbördes möten, samtidigt som Öviksgänget är bortasvaga. Vita Hästen är förvisso inget bra hemmalag, men känslan är ändå att Norrköpingsgänget drar det längsta strået. Delvis med tanke på lagets defensiva övertag.

***

Tingsryd - Kristianstad

Matchtips: 1.

Tingsryd och Kristianstad möttes så sent som under fredagen. På lördag drabbar lagen samman igen. Tingsryd föll nu senast, men har tagit sex poäng på de tre senaste matcherna. Taif har dessutom gjort en mycket bättre säsong än KIK så här långt. Lägg därtill att Tingsryd har betvingat Kristianstad tidigare under säsongen och är ett helt okej hemmalag. Detta samtidigt som skåningarna är oerhört bortasvaga. Tipset utgörs av att hemmaplansfördelen avgör.

***

Björklöven - Timrå

Matchtips: 1.

Ytterligare en match mellan två lag som möttes så sent som under fredagen. Björklöven vann nu senast och kan ståta med fyra vinster på de fem senaste matcherna. Timrå har dock varit oerhört starka rent helhetsmässigt en längre tid och det är upplagt för en rysare i Västerbotten. Känslan är att Björklöven vinner igen. Mycket till följd av det vassa målvaktsspelet.

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget