Dragskott tippar fredagens matcher i HockeyAllsvenskan
  • Hem
  • Dragskott
  • Dragskott tippar fredagens matcher i HockeyAllsvenskan
Dragskott tippar fredagens matcher i HockeyAllsvenskan

Foto: Bildbyrån (montage)

Dragskott tippar fredagens matcher i HockeyAllsvenskan

Västerås - Södertälje

Matchtips: X.

Svårtippat var ordet. Västerås - med fyra poäng på de två senaste matcherna - är på gång. Södertälje blir ett kraftprov. Fyra raka trepoängare och obesegrade under ordinarie speltid i sex bataljer i följd imponerar. VIK vann dock det senaste mötet lagen emellan och är hemmastarka. Känslan är att västmanlänningarna får med sig minst en poäng. Mycket tack vare målvaktsspelet.

***

Tingsryd - Vita Hästen

Matchtips: X.

Tingsryd jagar en snabb revansch efter den snöpliga förlusten borta mot Bik Karlskoga. Vita Hästen - med nio pinnar på de fyra senaste matcherna - blir en tuff uppgift. Inte minst med tanke på att östgötarna är ett bra bortalag. Taif är å andra sidan rätt så bra i hemmaplanssammanhang. Det skiljer inte alltför mycket mellan dessa lag och är upplagt för en rysare. Tipset är att sammandrabbningen inte avgörs redan under ordinarie speltid.

***

Västervik - Björklöven

Matchtips: 2.

Västervik har visserligen två nederlag på de tre senaste matcherna, men är på rätt väg i och med bortasegern mot Väsby nu senast. Björklöven blir ett stort kraftprov. Västerbottningarna är serietvåa och ett riktigt vasst bortalag. Lägg därtill att Björklöven kan ståta med 2-0 i inbördes möten. VIK är dessutom inte direkt något höjdarlag i hemmaplanssammanhang. Tipset utgörs av att bortalaget styr upp det här, trots att Västerbottenslaget inte är formstarka (två förluster på de tre senaste matcherna). Delvis till följd av den starka defensiven.

***

Bik Karlskoga - Väsby

Matchtips: 1.

En match där Bik Karlskoga ska betraktas som tämligen stora favoriter. Värmlänningarna kan ståta med två trepoängare i följd och har snittat två poäng per match i hemmaplanssammanhang. Väsby är uppe i nio (!) raka förluster och är bortasvaga. Karlskoga-gänget vann dessutom det senaste mötet lagen emellan. Tipset är att Bik vinner redan under ordinarie speltid. Mycket tack vare lagets starka offensiv.

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget