Dragskott rankar SHL:s tio bästa målvakter - plats 6-10
  • Hem
  • Dragskott
  • Dragskott rankar SHL:s tio bästa målvakter - plats 6-10
Dragskott rankar SHL:s tio bästa målvakter - plats 6-10

Foto: Ola Westerberg/Bildbyrån

Dragskott rankar SHL:s tio bästa målvakter - plats 6-10

6. Gustaf Lindvall, Skellefteå

Skellefteå-sonen har etablerat sig som en toppmålvakt i SHL de senaste säsongerna och ger SKE spets på burväktssidan med sin höga högstanivå och jämnhet. Det finns många skickliga målvakter i SHL, men det är utan tvivel snudd på en topp tre-placering i den här rankingen för Lindvall.

7. Janis Kalnins, Växjö

Visst - det blir inte direkt enkelt att ersätta självaste Viktor Fasth. Lettländaren är dock en väldigt spännande värvning med mycket KHL-erfarenhet, som har goda förutsättningar att bli ett utropstecken i Växjö.

8. Mantas Armalis, Djurgården

Den storvuxne Djurgårdsmålvakten fick en lyckad återkomst i Stockholmsklubben i fjol. Mantas Armalis fick en ordentlig nytändning och bevisade att han besitter kvaliteter för ett vara en målvakt som utmanar de bästa på den här tämligen höga nivån.

9. Henrik Haukeland, Färjestad

En underskattad målvakt, som får en viktig roll i hårdsatsande Färjestad och lär få ett bättre understöd av utespelarna den här säsongen.

10. Niklas Rubin, Frölunda

Frölunda har en intressant målvaktsbesättning med Niklas Rubin - som, välförtjänt nog, fick chansen i Tre Kronor i fjol - och Matt Tomkins. Rubin förefaller som det starkaste kortet på förhand.

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget