Dragskott rankar de tio bästa nyförvärven inför SHL 2020/2021 så här…
  • Hem
  • Dragskott
  • Dragskott rankar de tio bästa nyförvärven inför SHL 2020/2021 så här långt
Dragskott rankar de tio bästa nyförvärven inför SHL 2020/2021 så här långt

Bild från Bildbyrån

Dragskott rankar de tio bästa nyförvärven inför SHL 2020/2021 så här långt

1. Linus Klasen, Luleå
Artisten är tillbaka i SHL efter flera år utomlands. Utan tvivel en av ligans största profiler med sin grymt höga offensiva kapacitet. En lirare som ger Luleå en ny dimension framåt.

2. Jan Mursak, Frölunda
Ytterligare en SHL-återvändare. Den rutinerade slovenen dominerade i SHL under den senaste sejouren för ett par år sedan. En klasspelare både i offensiven och defensiven.

3. Filip Berglund, Linköping
Linköping har något lovande på gång efter några mediokra säsonger. Det beror inte minst på värvningen av tvåvägsbacken Filip Berglund, som tog stora steg framåt den gångna säsongen. En riktig prestigevärvning.

4. Markus Lauridsen, Malmö
Malmö har värvat bra hittills. Markus Lauridsen känns mest intressant på förhand. Den storvuxne dansken blommade ut rejält på SHL-nivå nu senast genom att vara en imponerande stark offensiv kraft i HV71-lägret.

5. Otto Paajanen, Leksand
Leksand tar nya tag efter en tung säsong. Otto Paajanen har goda möjligheter att bidra starkt till att LIF lyfter sig framöver. En jätteintressant center som är vass över hela rinken och jobbar hårt.

6. Adam Tambellini, Rögle
En riktig joker i den här rankingen. Adam Tambellini lirade visserligen i HockeyAllsvenskan den gångna säsongen, men det känns som att han är alldeles för bra för den serienivån. En pjäs som visade prov på ett mäktigt brett offensivt register i Modo och besitter kapaciteten för att bli ett utropstecken även på den här höga nivån.

7. Viktor Andrén, Brynäs
Mariestadsprodukten har inte direkt varit dålig i Växjö de senaste åren, men ändå inte varit på samma höga nivå som många hade förväntat sig efter guldsäsongen. En värvning som mycket väl kan visa sig vara klockren för Brynäs. Andrén lär må bra av ett miljöombyte och har fortfarande mycket utvecklingspotential.

8. Eddie Larsson, Luleå
Den Tre Kronor-meriterade skaraborgaren har varit en kvalitetsback i SHL i många år och lär bli viktig för Luleå. Framför allt med sin gedigna defensiv. Eddie Larsson är även en spelare som kan blixtra till framåt emellanåt.

9. Pathrik Westerholm, Malmö
Malmö har som sagt något spännande på gång och kommer ha goda möjligheter att bli ett mer offensivt skickligt lag nästa säsong. Pathrik Westerholm lär bidra en hel del i det avseendet. En spelare som bevisat en hel del på en hög nivå tidigare och har en underhållande spelstil.

10. Ponthus Westerholm, Malmö
På tal om Pathrik Westerholm. Brorsan Ponthus hör även hemma i den här rankingen som läget är nu. Ytterligare en lirare. Tvillingarna har en eminent kemi sedan tidigare, vilket lär bli värdefullt för Skåne-laget.

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget