• Hem
  • Dragskott
  • Dragskott rankar de tio bästa målvakterna i HockeyAllsvenskan - plats 6-10
  • Dragskott rankar de tio bästa målvakterna i HockeyAllsvenskan - plats 6-10

Dragskott rankar de tio bästa målvakterna i HockeyAllsvenskan - plats 6-10

6. Alexander Sahlin, Södertälje

En spelare som mycket väl hade kunnat ha ett SHL-kontrakt nu om det inte hade varit för de stora skadeproblemen. En av två stabila Södertälje-målvakter.

7. Erik Hanses, Modo

Modos viktigaste spelare i jakten på att ta revansch efter de senaste årens misslyckanden. En målvakt med SHL-kapacitet.

8. Erik Källgren, AIK

En målvakt som - på förhand - inte ens är förstemålvakt i sitt eget lag, men det känns ändå befogat att ha med Erik Källgren i den här rankingen. AIK har ju en extrem spetskompetens (Johannes Jönsson) på målvaktsfronten och juniorlandslagsmeriterade Källgren håller riktigt, riktigt bra allsvensk klass. En spelare som dessutom besitter en enorm utvecklingspotential.

9. Olle Eriksson Ek, Bik Karlskoga

Bik Karlskoga har det bra ställt på målvaktssidan. Olle Eriksson Ek - som gjorde bra ifrån sig på den här nivån redan i fjol - får ses som en jättetalang. Färjestadsprodukten kan bli ett väldigt stort utropstecken i HockeyAllsvenskan den här säsongen.

10. Henrik Lundberg, Bik Karlskoga

På tal om värmlänningarnas intressanta målvaktsbesättning. Henrik Lundberg har inte slagit igenom i SHL, men är utan tvivel en kvalitetsmålvakt i allsvenska sammanhang.

Dela inlägg:

Kommentera inlägg