Djurgården behåller guldgrepp i Allsvenskan

Serieledaren Djurgården tog emot Falkenberg på Tele2 Arena under tisdagskvällen och det kunde bara sluta på ett sätt.

Och precis som förväntat så blev det också hemmalaget som lämnade matcher som segrare. 1-0 efter mål från Buya Turay och Djurgården behåller sitt guldgrepp i Allsvenskan.

Djurgården skapade bra målchanser i den första halvleken hemma mot Falkenberg, men det var inte först i den andra halvleken som man fick utdelning. Snabb omställning där Buya Turay till sist kan rulla in 1-0 bakom Hampus Nilsson i Falkenberg-målet.

Även inhoppare Emir Kujovic hade en fin målchans där det bara ska vara mål i normalt fall, men 1-0 stod sig matchen ut och DIF tog en tung trea i toppen.

Det gör att man behåller sitt guldgrepp, där lag som Malmö FF och AIK jagar i bakgrunden.

– Om vi kan hålla den nivån som vi gjort de senaste matcherna, förutom derbyt, så räcker det med det. Då blir det guld, säger Haris Radetinac till C More.