• Afterice
  • Björklöven ångar på - besegrade Vita Hästen
Björklöven ångar på - besegrade Vita Hästen

Vita Hästen såg ut att kunna få med sig poäng i hemmamatchen mot Björklöven. Men gästerna fick sista ordet under ordinarie speltid och lämnade som vinnare.

Vita Hästen tog ledningen i hemmamatchen mot Björklöven genom Erik Borg. En ledning som höll i sig till slutet av andra perioden när Umeå-laget kvitterade.

Gästerna tog sedan ledningen i tredje perioden genom Oskar Steen, men när Vita Hästen kvitterade till 2-2 med drygt fyra minuter kvar genom Marcus Sörensen kändes det som om man skulle få med sig poäng.

Så blev det inte.

Björklöven fick sista ordet när man satte 3-2 genom Justin Crandall vid tiden 17:04 in på sista perioden.

Vita Hästens första förlust för säsongen, samtidigt som Björklöven ångar på. Tredje raka seger för Umeå-gänget - på lika många försök.